Logo Go Plus Barkod Uygulaması ile Barkod Ataması

Logo Go Plus Barkod

Logo go plus barkod programlarında malzeme kartlarının arkasındaki birim setlerindeki her bir bölüm için barkod tanımlaması yapılmaktadır. Buna logo go plus barkod tanımlama sistemi denir. Birim setlerinde kullanılan barkodlar her türlü işleyiş için giriş çıkış işlemlerinde bulunabilir. Diğer logo sistemlerinde olduğu gibi bu sistemde de öncelik müşterilerin rahatı ve kolay kullanımını sağlamaktır.

Bir çok işletim sistemi bulunan logonun bu sisteminde en önemli yapılandırma barkod sistemi üzerinedir. Özellikle perakende satış şirketlerinde ve çamaşır üreten yerlerde müthiş kolaylık sağlayan barkod sistemi sayesinde firmalara üzerindeki büyük bir büyük kalkmış oluyor.

Logo GO Plus İle Barkod Nasıl Atılır?

Malzeme kartlarına barkot atabilmek için logo go plus barkod sistemi ile birim setleri bölümüne giriş yapılmalıdır. F9 tuşu ile sağlanan barkod atışı aynı zamanda mausun sağ tuşuna tıklayarak barkod girişi bölümünü seçmekle de mümkündür. Bu sistem ile yeni barkod atışı yapılabileceği gibi mevcut eski barkodları da değiştirmek mümkün.

Bunun dışında ayrıca bir de otomatik barkod tanımlama sistemi mevcuttur. Bu sistem ile numara şablonlarını kullanarak çalışmak mümkün. Bu işlem için EAN13 veya CODE128 barkod otomatik kod sistemlerinden birisi kullanılmalıdır. Otomatik barkod ataması ile her şey daha kolay ve işletim daha hızlı bir hal alıyor. Böylelikle çok fazla uğraşmadan Logo go plus ile barkod girişi yapmak mümkün olabiliyor.

Logo Go Plus Barkod Uygulaması ile Barkod Ataması

Logo Go Plus Barkod ataması sadece kıyafet veya perakende ürünlerde yapılmıyor. Bilindiği üzere daha bir çok evrak ve senet üzerinde de barkod uygulaması söz konusu. Örneğin malzeme fişleri, perakende satış fişleri, irsaliyeler, faturalar ve daha nice evrak.

Bu tür evraklara barkod ataması yapabilmek için hareketlerin olduğu herhangi bir ekranda klavye üzerinden F9 tuşuna basılarak barkod kayıt işlemi gerçekleştirilebilir. Aynı şekilde rapor ya da farklı bir evrak üzerinde barkod ataması yapabilmek için rapor dizayn alanından barkod simgesi tıklanır. Böylelikle evraklara da barkod ataması yapılmış olur. Farklı renk vey şekillerde atanacak barkodların teşhisi için ilgili seçenekler tıklanır.